Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüz yüze eğitim kademeli olarak başladı

Korona virüs salgını sürecinde ertelenen yüz yüze eğitim, ilkokul 1. sınıflar ve okul öncesi öğrencileri için ilk ders zilinin çalmasıyla kademeli olarak başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüz yüze eğitim kademeli olarak başladı

Korona virüs salgını sürecinde ertelenen yüz yüze eğitim, ilkokul 1. sınıflar ve okul öncesi öğrencileri için ilk ders zilinin çalmasıyla kademeli olarak başladı. Bakanlığın talimatıyla okulla öğrencilerin dışında kimse alınmadı. Veliler ise öğrencileri demir parmaklıklar ardından izleyerek beklediler.

Resmî ve özel olmak üzere ilkokul 1. sınıf öğrencileri, okul öncesi öğrencileri, özel eğitim okulları ana sınıfı ve 1. sınıfları için tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’nın İnegöl ilçesinde de ders zili çaldı. Aileleriyle birlikte okullara gelen öğrenciler, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek sınıflara alındı. Bakanlığın talimatıyla öğrenciler, öğretmenler ve okulda görevli olanların dışında kimse okula alınmadı. İnegöl’de veliler öğrencilerini okulların kapısına kadar getirip gittiler. Yeni okulla başlayan minikler okullarda ilk günlerini eğlenerek geçirdiler. İlk teneffüs’de öğretmenler nezaretinde okul bahçesine çıkan minikler öğrenciler yeni arkadaşlarıyla hoş vakitler geçirdiler. Veliler ise çocuklarını dışarıda bekleyerek onlarının ilk ders yılında demir parmaklıklardan izleyerek destek oldular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.