Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTÜ’den Kan Bağışında Rekor Denemesi

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağış kampanyasında rekor denemesi gerçekleştirilecek. YTÜ’nün kuruluş yıldönümüne atfen bin 911 ünite kan bağışı toplamanın hedefleneceği kampanya ile bir...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağış kampanyasında rekor denemesi gerçekleştirilecek. YTÜ’nün kuruluş yıldönümüne atfen bin 911 ünite kan bağışı toplamanın hedefleneceği kampanya ile bir günde toplanan en yüksek kan bağışı sayısına ulaşılması hedefleniyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), Türk Kızılayı ve YTÜ Kulüpler Birliği tarafından düzenlenecek etkinlik kapsamında, Beşiktaş ve Davutpaşa Kampüsleri ile Teknopark önünde eş zamanlı olarak kan alımı yapılacak.
YTÜ kuruluş yıldönümü olan 1911’e atfen bin 911 ünite kan toplanın hedeflendiği etkinlik ilginç bir sloganla hayata geçecek. “Akacak kan damarda durmasın! Yıldız’da Rekor Kırılsın” sloganı ile öğrencilere ve kamuoyuna duyurusu yapılan etkinliğe öğrenci, akademik ve idari personel ile teknopark çalışanlarının yanı sıra çevreden de yoğun katılım bekleniyor.
18 Mayıs 2016 da 10:00- 20:00 arası gerçekleştirilecek kan bağış kampanyasının açılışını ise Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek ve üniversite yönetiminin yanı sıra, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Turunç, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Merter Şube Başkanı Ercan Tan kampanyanın açılışını yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.