Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgatlı beşizlerin karne heyecanı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde anaokuluna giden İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 5,5 yaşındaki beşiz çocukları karnelerini aldı.Akdağmadeni 75. yıl Cumhuriyet Anaokuluna giden Yunus Kerem, Zeynep Muteber, Davut Ege, Ömer Faruk ve Muhammed...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgatlı beşizlerin karne heyecanı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde anaokuluna giden İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 5,5 yaşındaki beşiz çocukları karnelerini aldı.

Akdağmadeni 75. yıl Cumhuriyet Anaokuluna giden Yunus Kerem, Zeynep Muteber, Davut Ege, Ömer Faruk ve Muhammed Emin Bulut adlı beşiz kardeşler, anne ve babaları ile birlikte okula gelerek karnelerini aldı. Okulun ana sınıfında düzenlenen karne törenine Kaymakam Alp Eren Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan da katıldı. Beşizlerin karnelerini veren Kaymakam Yılmaz, "Çocuk yetiştirmek annelerin fedakar özelliklerinin en güzel örneklerinden bir tanesidir. Çocuk yetiştirmede en önemli faktörde rol model anne oluyor. Anne ve babalarına kolaylıklar diliyorum. Beşizlerimize de bir ömür boyu sağlıklı ve başarılı bir hayat geçirmelerini diliyorum" dedi.

Baba İbrahim Bulut beşizlerin 5,5 yaşına geldiğini söyleyerek, “Çocuklarımız anaokulunun ilk dönemini bitirdiler. Derslerinde çok başarılılar, karneleri de iyi. Derslerine gayret gösteriyorlar. Okula götürmekte zorlanmıyorum. Kendi istekleriyle okula gidip geliyorlar. Çocuklarımın sağlıkları da yerinde. Onlarla birlikte karne heyecanı yaşadık” şeklinde konuştu.

Ayrıca beşizlerin yanı sıra aynı okula giden Yusuf Demir’in üçüz çocukları 1. sınıf öğrencileri Alperen, Mert Efe ve Zehra Nur da karne heyecanı yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.