Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YÖK’te Fakülte Dekanları İkinci Kez Toplanacak

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda (YÖK), Türkiye’deki Veteriner, Ziraat ve Su Ürünleri eğitiminin niteliği, mezunların mesleki yeterliliği ve istihdam sorunlarının görüşüleceği toplantıya; Veteriner-Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda (YÖK), Türkiye’deki Veteriner, Ziraat ve Su Ürünleri eğitiminin niteliği, mezunların mesleki yeterliliği ve istihdam sorunlarının görüşüleceği toplantıya; Veteriner-Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinin Dekanları ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik katılacak.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda (YÖK), fakülte dekanları ikinci kez toplanacak. Toplantılarda fakültelerin mevcut durumları ve sorunları bu fakültelerin dekanları ile ele alınıp, eğitim kalitelerinin artırılması ve standartlarının yükseltilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuluyor.
2015 yılı içerisinde farklı tarihlerde olmak üzere Diş Hekimliği, Tıp, Hukuk, Mühendislik, Su ürünleri - Ziraat - Veterinerlik, Eğitim ve Eczacılık Fakültelerimizin Dekanları ile YÖK’te bir dizi toplantılar gerçekleştirilmişti. Bu kapsamda Veteriner, Ziraat ve Su Ürünleri fakültelerinin dekanları ile 12 Mayıs 2015’te YÖK’te bir toplantı gerçekleştirilmiş ve bunların her iki taraf açısından çok faydalı olduğu ve devam etmesi kararı alınmıştı. Yarın ise saat 13.30’da Türkiye’deki Veteriner, Ziraat ve Su Ürünleri eğitiminin niteliği, mezunların mesleki yeterliliği ve istihdam sorunlarının görüşüleceği toplantıya; Veteriner-Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinin Dekanları ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katılacak. Bu toplantıda Veteriner, Ziraat ve Su Ürünleri eğitiminin niteliği ve bu fakültelerin sorunlarına yönelik yapılacak iyileştirmelere dair yol haritası da belirlenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.