Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu’daki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi.YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversitelerin rektörleri...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu’daki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi.
YÖK Başkanı Saraç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi. YÖK Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Adıyaman, Ağrı İbrahim Çeçen, Batman, Bingöl, Bitlis Eren, Dicle, Erzincan, Fırat, Gaziantep, Hakkari, Harran, Iğdır, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Kilis 7 Aralık, Mardin Artuklu, Mustafa Kemal, Muş Alparslan, Siirt, Şırnak, Tunceli, Yüzüncü Yıl Üniversitelerinin rektörleri katıldı. Toplantıda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öncesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversitelerin genel bir durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantı neticesinde hükümete sunulmak üzere bölgedeki yükseköğretim kurumlarının durumlarına ilişkin bir rapor hazırlanmasına karar verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.