Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YÖK Başkanı Saraç, AK Partili akademisyen milletvekilleriyle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, AK Parti’nin akademisyen milletvekillerinden oluşan heyetle bir araya geldi.Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen görüşmede, YÖK Başkanı Saraç, kendisinin daveti...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, AK Parti’nin akademisyen milletvekillerinden oluşan heyetle bir araya geldi.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen görüşmede, YÖK Başkanı Saraç, kendisinin daveti üzerine AK Parti merkezince isimleri belirlenen akademisyen milletvekillerinden, Talip Küçükcan, Necdet Ünüvar, Emrullah İşler, Orhan Atalay, Mustafa Ilıcalı, Burhan Kuzu, Burhanettin Uysal, Hacı Ahmet Özdemir, Vural Kavuncu, Celil Göçer ile görüştü.
YÖK Başkanvekileri Safa Kapıcıoğlu ve Hasan Mandal ile YÖK Yürütme Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, yükseköğretimdeki son gelişmeler ve OHAL Kapsamında alınan tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarına yönelik alınan kararlar hakkında istişarelerde bulunuldu.
YÖK Başkanı Saraç, yarın da CHP ve MHP’li akademisyen milletvekilleriyle bir araya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.