Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YGS’de Başarılı Olan Şırnaklı Öğrencilere Antalya’da 5 Yıldızlı Tatil

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) başarı gösteren Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinden 10 öğrenci, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 5 yıldızlı bir otelde misafir edildi.Antalya Büyükşehir Belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) başarı gösteren Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinden 10 öğrenci, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 5 yıldızlı bir otelde misafir edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan ve YGS sınavında başarılı olan 10 öğrenciyi Antalya’da 5 gün misafir etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in daveti ve Beytüşşebap Kaymakamlığı işbirliği ile Antalya’ya gelen gençler, 5 gün boyunca Kemer’de 5 yıldızlı bir otelde ağırlandı. Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfe çıkan, ilk kez uçağa binip, deniz gören Beytüşşebaplı gençler unutulmaz günler yaşadı.
ANTALYA’YA ’MERHABA’ DEDİLER
Beytüşşebaplı gençler Antalya tatili sayesinde hayatlarında birçok ilki de gerçekleştirdi. Kemer Hizmet Birimi’nin organize ettiği Antalya gezileri kapsamında Dev Akvaryum’u ziyaret eden gençler heyecan dolu saatler geçirdi. Balıkları yakından inceleme şansı yakalayan Beytüşşebaplı gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Köpekbalıklarını karşılarında görünce oldukça heyecanlanan gençler, daha sonra Faselis antik kentini gezdi, teleferikle Tahtalı Dağı’na çıkarak Antalya’yı kuş bakışı seyreden başarılı gençler, 5 günlük gezileri boyunca EXPO 2016, Düden Şelalesi, Hayvanat Bahçesi gibi birçok yeri gezme fırsatı buldu. Unutamayacakları bir tatil geçiren Beytüşşebablı gençler, Antalya’ya aşık olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.