Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenişehirli iş adamından İnegöl’e lise

Bursa’nın İnegöl ilçesine yeni okul yapılıyor.Yenişehir ilçesinde yaşayan İdris Sağlam, İnegöl’e Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yaptırarak eğitime katkı sağlayacak. İdris Sağlam, “Eğitim her zaman benim için ön sıralarda geliyor....

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenişehirli iş adamından İnegöl’e lise

Bursa’nın İnegöl ilçesine yeni okul yapılıyor.

Yenişehir ilçesinde yaşayan İdris Sağlam, İnegöl’e Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yaptırarak eğitime katkı sağlayacak. İdris Sağlam, “Eğitim her zaman benim için ön sıralarda geliyor. Onun için Bursa’nın İnegöl ilçesinde okul yapmaya karar verdik. Ortalama 3 bin metre kara kapalı alan, 650 civarında öğrenci kapasitesi olan lise yapıyoruz. Bir yıl içerisinde bu yatırımı bitirerek açılışa hazır hale getirdik. Tek arzumuz hayırlı nesiller yetiştirilmesine vesile olmak” diye konuştu.

“Bizim dönemimizde hem maddi hem manevi her türlü zor şartlar vardı” diyen Sağlam, “O dönemlerde sağ sol çatışması vardı. Ben o zamanlarda ne yazık ki istediğim seviyede okuyamadım. Benim içimde ukde kaldı, onun akabinde 28 Şubat kararları geldi. Çocuklarım, kızlarım o dönemlerde imam hatipte okuyorlardı. Okumak istiyorlardı. Fakat 28 Şubat kararlarından dolayı çocuklarımı da okutamadım. Bunun için eğitim benim için her şeyin başında geliyor. Hayırlı nesil nasıl yetiştirilir onun derdine düşerek ortaklarımla birlikte okul yapmaya karar verdik” dedi.

İnegöl ilçesinde yapılan Özel Güven Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi’nin bu yıl hizmete açılacağı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.