Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YDYO’dan başarılı öğrencilere ödül

Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda (YDYO), 2016-2017 güz döneminde alanlarında başarılı olan öğrenciler motivasyonlarını arttırma amacıyla YDYO Müdürü Doç. Dr. Belgin Aydın tarafından ödüllendirildi.Öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YDYO’dan başarılı öğrencilere ödül

Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda (YDYO), 2016-2017 güz döneminde alanlarında başarılı olan öğrenciler motivasyonlarını arttırma amacıyla YDYO Müdürü Doç. Dr. Belgin Aydın tarafından ödüllendirildi.

Öğrencileri tebrik ederek, ödüllendirmek; diğer öğrencileri de çalışmaya teşvik etmek için böyle bir organizasyona gittiklerini belirten Doç. Dr. Belgin Aydın, “Çabalarımızın öğrencilerimize olumlu yansıması bizi çok mutlu ediyor. Umuyorum ki bu başarılı grafik her geçen gün artacak, öğrencilerimiz ve bizler daha ileriye gideceğiz” dedi.

Gerçekleştirdikleri planlı ve öğrenci odaklı sistemsel çalışmalarla yükselen bir grafik sergileyen Yabancı Diller Yüksekokulu’nda başarı gösteren İngilizce öğrencileri; Merve Özkırış, Burcu Ulusoy, Faruk Danacı, Rusça öğrencisi Dijle Çağla Özgür, Almanca öğrencisi Berfin Sütçü, Fransızca öğrencileri Nihal Uzan, Aslı Arslan, Filiz Güner ve İngilizce Öğretmenliği öğrencisi Kubilay Demir, Doç. Dr. Belgin Aydın’ın odasında ödüllerini aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.