Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ydü Ve Yemen Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

YDÜ ve Yemen Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında bilim ile akademik alanlarında ortak projeler yürütmek, ortak bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapmak, her düzeyde öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapmak ve her iki üniversiteyi uygun...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YDÜ ve Yemen Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında bilim ile akademik alanlarında ortak projeler yürütmek, ortak bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapmak, her düzeyde öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapmak ve her iki üniversiteyi uygun şekilde tanıtıcı faaliyetler yapmak konularında ikili anlaşma imzalandı.
Yakın Doğu Üniversitesi ve Yemen Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasındaki Eğitim İşbirliği Protokolü’nün Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel ve Yemen Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hameed M. Y. Aklan tarafından imzalandığı bildirildi.
TÜM EĞİTİM-ÖĞRETİM ALANLARINDA ORTAK ARAŞTIRMALAR, PROJELER VE YAYINLAR YAPILACAK
Yapılan anlaşma protokolü uyarınca, her iki üniversite bünyesinde bulunan fakülte, enstitü ve yüksekokullarda sürdürülen eğitim ve öğretimin geliştirilmesi ve uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi konusunda ortak çalışmalar yapılacak; her iki üniversite de tüm eğitim-öğretim alanlarında ortak konular üzerinde bilimsel araştırmalar, projeler ve bilimsel yayınlar yapacaklar.
Yapılan anlaşmada her iki üniversitenin birlikte çalışma yapılacak olan bilim dallarının önceden bildirilmesi kaydı ile öğretim elemanı değişimi yapabileceği ve staj durumunda öğrenci değişimi gerçekleştirebileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.