Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavaş ailesinin acı günü

Nazilli’de uzun yıllar okul müdürlüğü yapan ve Türk Ocağı Nazilli Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan emekli Nazilli Lisesi Müdürlerinden Ali Yavaş’ın annesi 90 yaşındaki Mürüvvet Yavaş hayatını kaybetti.Nazilli’de...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yavaş ailesinin acı günü

Nazilli’de uzun yıllar okul müdürlüğü yapan ve Türk Ocağı Nazilli Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan emekli Nazilli Lisesi Müdürlerinden Ali Yavaş’ın annesi 90 yaşındaki Mürüvvet Yavaş hayatını kaybetti.

Nazilli’de yaşayan Emekli Eğitimci Ali Yavaş’ın annesi Mürüvvet Yavaş’ın uzun zamandır Alzheimer hastası olduğu öğrenildi. Yaklaşık bir aydır yatağından çıkamayan Mürüvvet yavaşın durumunun ağırlaşması nedeniyle 2 gün öncesine kadar Nazilli Devlet hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisinin sürdüğü son günlerini ise evinde geçirdiği öğrenildi. 2 çocuk annesi Yavaş, dün akşam saatlerinde evinde hayatını kaybetti. Yavaş’ın cenazesi Yıldıztepe Mahallesi Yenişehir Caminde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Evranlı aile mezarlığında toprağa verildi.

Eğitimci dostları yalnız bırakmadı

Yavaş ailesini acılı günlerinde kendisi de emekli bir eğitimci olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Türk Ocağı Nazilli Şube yöneticileri, üyeleri, Türk Eğitim-Sen Nazilli Şube Başkanı Olgun Ergün ile ilçede görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler yalnız bırakmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.