Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Gençlerden Örnek Uygulama

Yalova Gençlik Merkezi gönüllüsü gençler, YGS sınavında öğrencilere dağıtılan tek kullanımlık kalemleri sınav sonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için topladı.Yalova Gençlik Merkezi’ne üye 28 gönüllü genç, Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalovalı Gençlerden Örnek Uygulama
Yalova Gençlik Merkezi gönüllüsü gençler, YGS sınavında öğrencilere dağıtılan tek kullanımlık kalemleri sınav sonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için topladı.
Yalova Gençlik Merkezi’ne üye 28 gönüllü genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Genç Dönüşüm" projesi kapsamında örnek bir çalışma ortaya koydu. Hafta sonunda yapılan YGS sınavında öğrencilere dağıtılan tek kullanımlık kalemleri sınav sonrası toplayan gönüllüler, bu kalemleri ihtiyaç sahibi öğrencilere göndermek için kutuladı.
Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, "Gençlik Merkezi gönüllülerimiz tek kullanımlık kırtasiye malzemelerinin zayi olmaması için bunları topladı. Tatil gününde 11 okulda görev alan 28 gönüllümüze ve gençlik liderlerimize teşekkür ediyoruz. Toplanan bu kalemleri yurdumuzun değişik noktalarındaki öğrenci kardeşlerimize ulaştıracağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.