Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Gençler Bursa Ve İstanbul’u Gezdi

Yalova Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler, Yörelerimiz" projesi kapsamında İstanbul ve Bursa’ya düzenlenen iki ayrı gezi ile gençler bu illerdeki tarihi, doğal ve kültürel mekanları görme imkanı buldu.41 genç İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalovalı Gençler Bursa Ve İstanbul’u Gezdi
Yalova Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler, Yörelerimiz" projesi kapsamında İstanbul ve Bursa’ya düzenlenen iki ayrı gezi ile gençler bu illerdeki tarihi, doğal ve kültürel mekanları görme imkanı buldu.
41 genç İstanbul’da adeta edebiyat turu yaptı. Gezi kapsamında Yedi İklim Dergisi, Cahit Zarifoğlu’nun mezarı, Timaş Yayınları, Türkiye Yazarlar Birliği, İstanbul Fetih Cemiyeti, Türk Edebiyatı Vakfı, Âşiyan Mezarlığı’nda Yahya Kemal’n kabri, Nihad Sâmi Banarlı, Orhan Veli’nin kabri ziyaret edild. Gençler buralarda birçok bilgi alarak unutulmaz bir gün geçirdi. Beyazıt Çarşıkapı’daki Karamustafapaşa Medresesi’ni de ziyaret eden öğrenciler Bursa’yı da gezdi. Yalova Gençlik Merkezi üyesi gençler, şiirlere konu olan Bursa’nın tarihi mekanlarını rehber refakatinde ziyaret etti. Gençler ecdat yadigarı muhteşem eserleri ziyaret etti. Ulucami’nin şadırvanında abdest alan büyüklerine havlu ve peçete dağıtan Yalovalı gençler takdir topladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.