Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vr Fırst Bau’da İkinci Dönem Açıldı

VR First BAU Sanal Gerçeklik Laboratuvarı proje başvurularının ikinci dönemi açıldı.Türkiye’nin ilk sanal gerçeklik laboratuvarı VR First BAU, ilkini Şubat ayında yaptığı Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) proje alımlarının ikinci dönemini...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VR First BAU Sanal Gerçeklik Laboratuvarı proje başvurularının ikinci dönemi açıldı.
Türkiye’nin ilk sanal gerçeklik laboratuvarı VR First BAU, ilkini Şubat ayında yaptığı Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) proje alımlarının ikinci dönemini açtı.
Türkiye’nin hızlı gelişen ve yenilikçi eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Üniversitesi, VR projelerinde görev alan veya çalışmak isteyen herkesi destekliyor. VR alanında kariyer hedefleyen herkese projelerini gerçekleştirme, Sanal Gerçeklik laboratuvarının tüm teknolojik olanaklarından ve Cryengine eğitimlerinden yararlandırma imkanı tanıyacak üniversite, fikir ve içeriği ne olursa olsun Sanal Gerçeklik uygulama fikrine güvenen herkese kulak verecek ve projeleri disiplin sınırlaması olmadan değerlendirecek.
Son 10 yılda oyun, sinema, eğitim, sağlık gibi bir çok farklı disiplinde kullanılmaya başlanan ve cazibesi günden güne artan Sanal Gerçeklik projelerine yatırım, görülen ilgi, gelişen teknoloji ve yaygınlaşmasıyla birlikte hız kazanıyor. Digi-Capital’in araştırmasına göre 2020 yılında VR teknolojisi sektörü büyüklüğünün 30 milyar doları geçmesi bekleniyor.
Son başvuru tarihi 12 Temmuz olan VR First BAU Sanal Gerçeklik Laboratuvarı proje başvurusu için detaylı bilgiye, info@vr1.bau.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.