Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Velilerin Okul Arama Derdine Son

Eğitim sektöründeki rekabetten etkilenen velilere bir çözüm sunmak için 2016 yılının Mart ayı itibariyle yola çıkan HangiOkuldaOkumalıyım.com eğitim platformu artık okullara eğitim danışmanlarıyla da destek vermeye başladı.Türkiye’de...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2017 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2017 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Velilerin Okul Arama Derdine Son

Eğitim sektöründeki rekabetten etkilenen velilere bir çözüm sunmak için 2016 yılının Mart ayı itibariyle yola çıkan HangiOkuldaOkumalıyım.com eğitim platformu artık okullara eğitim danışmanlarıyla da destek vermeye başladı.

Türkiye’de eğitim sisteminde yapılan değişikliklerle birlikte eğitim kurumlarına yeni oluşturulan sistem ile artık veliler tek tıkla ulaşabileceğini belirten HangiOkuldaOkumalıyım.com koordinatörleri Beste Diriöz ve Ceren Kavaklı, bu sistem ile öğrencilerin yanı sıra velilerin de bilgisayar başında ülke genelindeki tüm okulları gezip inceleme yapabileceklerini belirttiler.

Platformun, velilerin çocuklarının eğitimi ve gelişimi için okul ya da kursları arayıp buldukları ve farklılıklarına göre kıyas yaptıkları bir yapıda tasarlandığını belirten Beste Diriöz, “Bu platform aynı zamanda okula soru sorup bilgi almalarını sağlayan bir yapıda tasarlanmıştır. Site öğrenci ve velilerin, eğitim kurumuna yol masrafı olmadan, trafiğe girmeden, dilediği zamanda, istediği yerden telefon, tablet ya da masaüstü cihazlarla kolayca ulaşmasını sağlamaktadır” dedi.

“Kıyaslama imkanı da sağlıyor”

Öğrenci ve velilerin okul seçerken yaşadıkları sorunların başında kıyaslama imkanı olmamasının geldiğini de belirten Ceren Kavaklı, “Veliler siteden detaylı bilgi alma, en iyi okulu bulma, eğitim kurumuna soru sorma fonksiyonlarından faydalanarak okullar hakkında kısa sürede doğru bilgiye erişebilmektedir. Aynı zamanda uzman görüşleri, favori okul ekleme, etkinlik, duyuru ve haber gibi pek çok bilgiye ulaşarak, alanlarında uzman kişilerin blog yazıları ile de çocuklarının eğitimi için önemli bilgiler edinebilmektedir” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.