Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Güvençer’den proje okuluna inceleme

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Vali Güvençer’e incelemeleri sırasında Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Güvençer’den proje okuluna inceleme

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Güvençer’e incelemeleri sırasında Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ve Okul Müdürü Mehmet Kaya eşlik etti.

Okulu ziyaretinde öğretmenler ve öğrencilerle görüşerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Güvençer, sınıfları, konferans salonunu, bilgisayar sınıfını, kütüphaneyi, laboratuvarı, pansiyonu gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Güvençer, incelemenin ardından okulun eğitim öğretim hizmetleri bakımından her türlü donanıma sahip olduğunu belirterek, okuldan mezun olacak öğrencilerin arzu ettikleri mesleklere sahip olabilmeleri için istedikleri üniversitelerde eğitim almalarını, kendileri, aileleri ve milletimiz için hayırlı evlatlar olmalarını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.