Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uysal’dan, Kurban Bayramı mesajı

Nişantaşı Üniversitesi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Levent Uysal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.Levent Uysal, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı tebrik mesajında, “Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nişantaşı Üniversitesi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Levent Uysal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
Levent Uysal, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı tebrik mesajında, “Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür. Sevgi, barış, kardeşlik gibi insanlığın evrensel ortak paydaları bayram günlerinde kuşkusuz çok daha büyük anlamlar taşıyor. Bir yandan bayram sevinci içindeyken maalesef diğer yandan da terör sebebi ile yaşadığımız acılar hepimizi derinden üzüyor.
Sınırlarımızın içinde ve dışında canı pahasına vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimizin de bayramını en içten duygularımla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemi ve yüce milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.