Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UÜ’nün Burs Kampanyasına Destek Yağıyor

Uludağ Üniversitesi (uü) Rektörlüğü’nün Başlattığı ‘başarılı Öğrencilere Burs’ Kampanyası Her Kesimden Destek Görmeye Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UÜ’nün Burs Kampanyasına Destek Yağıyor
Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü’nün başlattığı ‘Başarılı Öğrencilere Burs’ kampanyası her kesimden destek görmeye devam ediyor.
Üniversite bünyesindeki fakülte ve meslek yüksekokullarını başarılı öğrencilerin tercih etmesi amacıyla başlatılan kampanyanın son destekçisi Türkiye Eğitimi Destekleme Vakfı (TEDEV) oldu. TEDEV, UÜ İlahiyat Fakültesi’ni tercih edecek toplam 30 öğrenciye 500 ile 250 TL arasında değişen burs vermeyi taahhüt etti. İki kurum arasındaki anlaşma protokol ile imza altına alındı.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, kurum olarak başlattıkları başarılı öğrencilere burs kampanyasına her kesimden büyük bir ilgi ve destek olduğunu açıkladı. Farklı fakülte ve meslek yüksekokulları için çok sayıda hayırsever kurum ve kuruluştan destek aldıklarını kaydeden Rektör Ulcay, “Bursa’nın köklü kurum ve kuruluşları başlattığımız bu kampanyaya çok önemli destekler verdiler. Eğitime ve öğrencinin kaliteli eğitilmesine gösterdikleri destek için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TEDEV Vakfı, ilahiyat fakültemizi tercih eden en başarılı toplam 20 öğrenciye 500 TL, 10 öğrenciye de 250 TL burs verecek. Burs projemize destek olan Prof. Dr. İbrahim Hatipoğlu ve değerli TEDEV yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.