Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak Üniversitesi öğrenci toplulukları stant açtı

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Öğrenci Toplulukları tanıtım ve üye kaydı için toplu stant açma etkinliği gerçekleştirdi.Mustafa Kemal Paşa Amfisi Fuaye Alanında düzenlenen etkinliğe Rektör...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak Üniversitesi öğrenci toplulukları stant açtı

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Öğrenci Toplulukları tanıtım ve üye kaydı için toplu stant açma etkinliği gerçekleştirdi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi Fuaye Alanında düzenlenen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ali Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe katıldı. Rektör Vekili Dalkıran, 78 kültür topluluğu ve 13 spor topluluğunun stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirebilmeleri, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kurulmuş olan topluluk standları yoğun ilgi görerek renkli görüntülere sahne oldu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Öğrenci Topluluklarının Tanıtımı ve Üye Kayıt Etkinliği” 24 Kasım 2017 Cuma gününe kadar sürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.