Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü İsimler İftarda YTÜ’de Buluşacak

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağı Hümayun’da 22 Haziran Çarşamba günü UNİBUTİK’lerin lansmanı ve iftar yemeği düzenlenecek.Geceye çok sayıda ünlü isim katılacak.Türk Kızılayı,Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ)...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağı Hümayun’da 22 Haziran Çarşamba günü UNİBUTİK’lerin lansmanı ve iftar yemeği düzenlenecek.Geceye çok sayıda ünlü isim katılacak.
Türk Kızılayı,Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Engelsiz Yaşam Vakfı İşbirliği’nde, PTT’nin katkılarıyla, Türk Kızılayı’nın ülkemiz genelinden yapılan bağışlarla, üniversitelerde açmaya başladığı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz giysi ve ayakkabılar hediye ettiği UNİBUTİK’lerin lansmanı ve Kosova Prizren Down Sendromlular Derneği Binasının beyaz eşya, büro malzemeleri ve eğitim araçları ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 22 Haziran 2016 Çarşamba günü bir iftar yemeği düzenlenecek.
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yapacağı iftar ve yardım yemeğinde konukları öncelikle PTT’nin “Osmanlıdan Cumhuriyet’e Pul Sergisi“ karşılayacak daha sonra Tomurcuk Vakfı Down Sendromlu Çocuklar Ritim Grubu, İBB Semazen ve Tasavvuf Grubu ve de Coşkun Sabah’ın canlı performansı ile hoşça vakit geçirirken ünlü müzayedeci Uğur Batur da açık arttırma düzenleyecek.
Siyaset, sanat, cemiyet ve iş dünyasının yanı sıra 20 Temmuz’da Kosova’da yapılacak olan organizasyonun ikinci kısmında destek için yer alacak Metin Şentürk, Suzan Kardeş, İpek Açar, Niran Ünsal ve Özgün de geceye katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.