Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paris'te silah sesleri

Fransa'nın başkenti Paris'te Liberation gazetesine sabah saatlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından bir diğer saldırı da şehrin finans merkezi La Defense'da yaşandı. 40 yaşlarında olduğu belirtilen bir kişi, Societe Generale...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa'nın başkenti Paris'te Liberation gazetesine sabah saatlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından bir diğer saldırı da şehrin finans merkezi La Defense'da yaşandı. 40 yaşlarında olduğu belirtilen bir kişi, Societe Generale Bankası önünde rast gele ateş açtı.

Saldırganın bir taksiciyi rehin alarak Paris'in önemli turizm merkesi Champs Elysee caddesine geldiği kaydedildi. Polis, Champs Elysee'de geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırganın rehineyi bırakarak metro ile kaçtığı iddia edildi.

Fransa İçişleri Bakanı Manuel Valls, saldırganın tehlikeli olduğunu kaydederek, ''Hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Amacının ne olduğu konusunda net bir bilgi yok.'' ifadelerini kullandı.

Paris Valiliği, Champs Elysee caddesinin de bulunduğu bölgeye polis takviyesi yapıldığını açıklarken, polis helikopterinin de havadan destek verdiği aktarıldı. Açıklamada, silahlı saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.