Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Turgut Özal İşletme, İktisat Ve Siyaset Bilimi Kongresi 14 Nisan’da Başlıyor

Turgut Özal Üniversitesi, Uluslararası Turgut Özal İşletme, İktisat ve Siyaset Bilimi Kongresi II, 14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında üniversitenin Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgut Özal Üniversitesi, Uluslararası Turgut Özal İşletme, İktisat ve Siyaset Bilimi Kongresi II, 14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında üniversitenin Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen Uluslararası kongrenin bu yılki teması Rekabetçi Yönetim ve Ekonomik Büyüme, Sürdürülebilir Yönetişim ve Demokrasi olarak belirlendi.
Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişiler, Kamu Yönetimi, Ekonomi ve İşletme alanlarında uzman 13 ülkeden, 171 araştırmacının çalışmalarını sunacak olduğu etkinlikte ana konuşmacılardan biri; "Pathways to Modernity: Democracy and Its Alternatives?" başlıklı konuşmasıyla Harvard Üniversitesi Belfer Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nde ve Columbia Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Uluslararası İlişkiler Profesörü olan Prof. Dr. Jack Lewis Snyder olacak. Diğer ana konuşmacı ise "1970-2015 Döneminde Cari İşlemlerde Sürdürülebilirlik" başlıklı konuşmasıyla Bilkent Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Merkezi Direktörü ve Bilkent Üniversitesi Ekonomi Böümü Profesörü Sayın Prof. Dr. Subidey Togan olacak. Kongre, araştırmacılarının çalışmalarını sunmalarının ardından gerçekleştirilecek olan Beypazarı kültür gezisi ile sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.