Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Üniversitesi’nden AB projelerine devam ediyor

Uludağ Üniversitesi (UÜ), 3. nesil üniversite hedefiyle Avrupa Birliği (AB) projelerine ağırlık vermeye devam ediyor.Uludağ Üniversitesi’nin süt sektöründe mesleki yeterlilik konusunda hazırladığı ortak proje AB’den onay aldı. Uludağ...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Üniversitesi (UÜ), 3. nesil üniversite hedefiyle Avrupa Birliği (AB) projelerine ağırlık vermeye devam ediyor.
Uludağ Üniversitesi’nin süt sektöründe mesleki yeterlilik konusunda hazırladığı ortak proje AB’den onay aldı. Uludağ Üniversitesi’nin de içinde yer aldığı toplam bütçesi 500 bin Euro’nun üzerinde olan ‘Süt Sektöründe Mesleki Yeterlilik ve İhtiyaçların Belirlenmesi’ projesi AB tarafından desteklenmeye layık bulundu. Projenin yürütücülüğü UÜ Karacabey Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Güldaş tarafından yapılacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Karacabey MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Güldaş, “Projede Türkiye ve 13 AB üyesi toplam 14 ülkeden 40 ayrı kurum ve kuruluş yer alıyor. Projede üniversitemiz de görev yapacak. Proje çıktıları 2017’de Almanya Münih’te ve 2019’da Bursa’da olmak üzere iki konferansla yaygınlaştırılacak ve proje üç yıl sürecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.