Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Bilgi Yarışması Finalinde Şampiyon İstanbul

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Bilgi Yarışması finalinde şampiyon İstanbul Ülkü Ocakları oldu.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından 4. düzenlenen Geleneksel Türkiye Geneli Bilgi yarışmasının gerçekleşen finalinde...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülkü Ocakları Genel Merkezi Bilgi Yarışması finalinde şampiyon İstanbul Ülkü Ocakları oldu.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından 4. düzenlenen Geleneksel Türkiye Geneli Bilgi yarışmasının gerçekleşen finalinde Murathan Kaplan, Mert Uzuner ve Mehmet Deliaslan’dan oluşan İstanbul Ülkü Ocakları birinci, Aykut Çöp, Berkant Öztürk ve Rahmi Doğançay’dan oluşan Mersin Ülkü Ocakları ikinci, Hüseyin Yalçın, Berkay Yabancı ve Tunahan Yılmaz’dan oluşan Tokat Ülkü Ocakları da üçüncü oldu. İstanbul’daki final buluşmasına Türkiye’nin 5 bölgesinden gelen Ülkü Ocakları İl Başkanlıklarını temsil eden ortaöğretim öğrencisi Ülkü Ocakları mensubu gençler yarıştı.
Ülkü Ocakları’nın düzenlediği 4.Geleneksel Türkiye Geneli Bilgi Yarışması büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.
Düzenlenen elemelerin ardından 15 Ülkü Ocakları İl Başkanlığını temsil eden ortaöğretim mensubu gençler, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan sorulan 30 soruyu yanıtladı.
Sorulan sorulara en çok doğru cevap veren İstanbul Ülkü Ocakları üst üste ikinci kez Türkiye Geneli Bilgi Yarışmasını birincilik ile tamamladı. Yarışma ikincisi Mersin Ülkü Ocakları, üçüncüsü ise Tokat Ülkü Ocakları oldu.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, final sonrası tüm katılımcılara sertifikalarını ve tablet bilgisayar ödüllerini verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.