Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur’lu Öğrenciler Gönüllü Rehber Oldu

Bir İlki Gerçekleştiren Uğur Okulları Öğrencileri, Dezavantajlı Bölgelerde Yaşayan Çocuklara Gönüllü Rehberlik Hizmeti Vererek Şehirleri Tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uğur’lu Öğrenciler Gönüllü Rehber Oldu
Bir ilki gerçekleştiren Uğur Okulları öğrencileri, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara gönüllü rehberlik hizmeti vererek şehirleri tanıttı.
Uğur Okulları öğrencileri, SosyalBen Akademi organizasyonluğunda düzenlenen etkinlikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı haftası boyunca, kendi şehirlerindeki dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara şehirlerini tanıttı. Yapılan şehir turlarında tarihi yerler ziyaret edilerek çocukların yaşadıkları yere ve tarihine dair bilinçlenmesi amaçlandı.
Gün boyunca Uğur Okulları öğrencileri ile zaman geçiren çocuklar, belki de daha önce hiç görmedikleri yerleri keşfetmenin yanı sıra resimden müziğe, el becerilerinden spor faaliyetlerine kadar birçok beceriyi de Uğur’lu gençlerin gönüllü rehberliği ile deneyimleme fırsatı buldu. Uğur Okulları öğrencileri gerçekleştirdikleri bu proje ile çocukların tarihi ve kültürel bilincinin artmasına katkıda bulunarak, yaşama bakış açılarına da farklılık kattı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir” anlayışıyla yola çıkan Uğur’lu gençler, geleceğin gençleri olan çocuklarla 19 Mayıs’ı dolu dolu kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.