Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur Okulları İngilizce Öğretmenlerini Buluşturdu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ve Oxford Publishing işbirliği ile “ İngilizce eğitiminde teknoloji kullanımı” konulu seminer düzenlendi. Etkinliğe Türkiye genelinden 100’e yakın İngilizce öğretmeni...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ve Oxford Publishing işbirliği ile “ İngilizce eğitiminde teknoloji kullanımı” konulu seminer düzenlendi. Etkinliğe Türkiye genelinden 100’e yakın İngilizce öğretmeni katıldı.
Marmaris Casa De Maris otelde başlayan ve 2 gün sürecek eğitim seminerinin sunumunu Oxford University Öğretmen Eğitimi Koordinatörü Chris Sheen gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Marmaris Uğur Ortaokul Müdürü Onur Demirtaş, seminere devlet okullarında eğitim veren İngilizce öğretmenlerinin de katılmasını sağladıklarını söyledi. Seminerin amacının özel okullar ile devlet okullarında görev yapan yabancı dil öğretmenlerini bir araya getirerek sinerji ortamı oluşturmak olduğunu kaydeden Demirtaş, Oxford University Öğretmen Eğitimi Koordinatörü Chris Sheen’in bu eğitim konusunda uzman olduğunu ve Türkiye’nin bir çok bölgesinde eğitim verdiğini hatırlattı. Dünyada teknolojinin sürekli yenilendiğine değinen Onur Demirtaş, seminerin diğer amacının da teknolojinin İngilizce eğitiminde kullanımı konusunun tartışılması olduğuna dikkat çekti.
Oxford University Öğretmen Eğitimi Koordinatörü Chris Sheen ise yaptığı açıklamada, bir çok bölgede konferans verdiğini ancak Marmaris’te düzenlenen seminerin diğerlerinden faklı olduğunu belirtti. Sheen, “Bu tip eğitimler genelde hafta iç,i verilir ama bu kez hafta sonu düzenlendi. Bu nedenle İngilizce eğitimi veren öğretmenler bir araya gelerek konuları tartışıp görüş alışverişinde bulunarak performanslarını arttırma fırsatı yakaladı. Buda Uğur okullarının yabancı dil eğitimine verdiği önemi gösteriyor” diye konuştu.
İki gün sürecek eğitim kapsamında öğretmenler eğitimin yanı sıra ilçenin kültürel ve turistlik yerlerini gezme fırsatı bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.