Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuşbalı öğrenciler sinema ile buluştu

Van’ın Tuşba ilçesindeki öğrenciler, "Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği" projesi kapsamında sinemayla buluştular.Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuşbalı öğrenciler sinema ile buluştu

Van’ın Tuşba ilçesindeki öğrenciler, "Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği" projesi kapsamında sinemayla buluştular.

Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği ortaklığıyla yürütülen “Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği” projesi kapsamında, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özellikle sinemaya gidemeyen 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri sinema ile buluşturulacak. Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani de öğrencilerle birlikte "Son Mektup" filmini izledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen projeyle, sinema salonlarında ücretsiz film gösterimi yapılarak genç neslin kültür sanat hayatına katılımı ve sinema kültürünün yaygınlık kazanmasına katkı sağlanması amaçlandığını söyledi. Ceylani, “Tuşba ilçemizde bin öğrenciyi sinema ile buluşturacağız. Bu çocukların hiçbiri hayatının sonuna kadar bugünü unutmayacaklar. Burada güzel bir atmosferde birlikte olduk. Onlar için unutulmaz bir hatıra. Sinemayla ilgili zihinlerinde inşallah çok güzel bir sonuç bırakacak" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.