Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgut Özal Üniversitesi İngilizce Eğitimini Ders Dışına Taşıdı

Turgut Özal Üniversitesi (TÖÜ), öğrencilerine sunduğu İngilizce eğitimini ders dışına taşıdı. Üniversite bünyesinde İngilizce Bireysel Öğrenme Merkezi açıldı. Merkez, öğrencilerin sınıfta aldıkları İngilizce derslerine bu ortamın...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgut Özal Üniversitesi (TÖÜ), öğrencilerine sunduğu İngilizce eğitimini ders dışına taşıdı. Üniversite bünyesinde İngilizce Bireysel Öğrenme Merkezi açıldı. Merkez, öğrencilerin sınıfta aldıkları İngilizce derslerine bu ortamın dışında takviye olanağı sunacak. Bu kapsamda merkezde çok sayıda farklı türlerde İngilizce kitaplar, İngilizce dinlemeler için bilgisayarlar ve TV ünitesi ile DVD’ler yer alıyor.
İngilizce Bireysel Öğrenme Merkezi, TÖÜ Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde açıldı. Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sacit Adalı, "Burada öğrencilerimiz daha donanımlı bir şekilde hayata hazırlanacaklar ve İngilizce’yi yaşayarak öğrenecekler" dedi. Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Şengün ise böyle güzel bir tesisi üniversiteye kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Sema Yükselci de, “Bireysel Öğrenme Merkezimizde yer alan İngilizce roman ve hikâyelerle öğrencilerimizin bir gereklilikten dolayı okumaktan ziyade zevk için okumanın insana verdiği mutluluğu tatmalarını umuyoruz. Öte yandan merkezimizde yer alan bilgisayarlarımız ve bir adet uydu bağlantılı televizyon öğrencilerimize görsel-işitsel kaynakları da kullanma imkânı vermektedir” diye konuştu.
MERKEZDE İNGİLİZCE OKUTMAN DA BULUNACAK
Yükselci, merkezde mesai saatleri içerisinde en az bir İngilizce okutman bulunacağını belirterek, “Öğrencilerimiz kendilerini zayıf hissettikleri dil becerileri ile ilgili görevli okutmanlarımızdan destek alabilecektir” dedi. Yükselci, merkezin kulüp faaliyetlerine de ev sahipliği yapacağını anlatarak, “Bookworms and Filmaholics adlı İngilizce hedefli öğrenci kulübümüz faaliyetlerini merkezimizde yürütecektir” diyerek sözlerini noktaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.