Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TURBEM gençlerin yeni adresi oldu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin talimatlarıyla yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçen Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi (TURBEM), gençlerin hem eğitim görebileceği hem de sosyal faaliyette bulunabileceği yeni adresi oldu.Turgutlu Belediyesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TURBEM gençlerin yeni adresi oldu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin talimatlarıyla yaklaşık 9 ay önce faaliyete geçen Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi (TURBEM), gençlerin hem eğitim görebileceği hem de sosyal faaliyette bulunabileceği yeni adresi oldu.

Turgutlu Belediyesi’nin sosyal projeler kapsamında kurduğu Eğitim Merkezi (TURBEM), açtığı kurslar ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiriyor. 9 ay gibi kısa bir sürede 10 binden fazla öğrencinin kurslardan ve etkinliklerden faydalandığı TURBEM, yeni eğitim öğretim yılında da açacağı birbirinden farklı kurslar ile yine öğrencilerin ve gençlerin uğrak adresi olacak. TURBEM ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Tiyatro, Göktürkçe Kursu, Halk Oyunları, İşaret Dili Kursu, Rusça, Almanca, İngilizce Dil Kursu, Resim, Gitar, El Sanatları, Diksiyon, Android uygulama, Linux programlama, Python programlama, Robot Eğitim, 3D Şekillendirme, Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu, DGS Kursu, Hızlı Okuma Teknikleri ile Microsft ve Koç sistem işbirliğiyle kodlama ve Makyaj Kursu gibi birçok kursdan gençlere fayda sağlandı.

TURBEM’in yeni dönemde de birçok kurs açacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “TURBEM’de, gençlerimiz ve ekibimiz yaptıkları ile bizleri, Turgutlu halkını onure ve mutlu ettiler. Merkezimizdeki birçok kurs ve etkinlikten 10 binden fazla gencimiz, öğrencimiz faydalandı. Yeni dönemde de mevcut kurslarımızın yanında yeni ve farklı kurslarımızda olacak. Ayrıca gençlerimiz gördüğü kursların yanı sıra fidan dikimi, iki bin çocukla kitap okuma, tiyatro gösterisi, köy okullarına kütüphane, köylerin tanıtımı için kamplar, Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi için kıyafet yardımı gibi pek çok sosyal aktivitelerinde içinde yer aldılar. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak TURBEM’den faydalanan gençlerimize her zaman destekçi olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.