Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜBİTAK’tan Liseli Araştırmacılara Ödül

Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Ankara bölge finalinde lise öğrencileri ödüllerini aldı.47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Ankara bölge finalinde lise öğrencileri ödüllerini aldı.
47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Ankara bölge finali ödül töreni, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’in katılımıyla gerçekleşti. Prof. Dr. Büyükberber, Gazi Üniversitesi’nin son 3 yıldır bu yarışmalara ev sahipliği yaptığını vurgulayarak, "Gazi Üniversitesi Cumhuriyetin ilk üniversitesi, Ankara’nın en büyük, Türkiye’nin ikinci büyük üniversitesidir. Her fakültemiz de Türkiye’de ilk 10 içerisinde yer alan fakülteler. Akademisyen sayısı olarak Türkiye’nin ikinci büyük akademisyen gücüne sahibiz, yaklaşık 5 bin akademisyenimiz var. Gazi Üniversitesi’nin mutlaka tercihleriniz içinde yer almasını isterim. Can ve mal güvenliği açısından da büyüklüğüne göre en huzurlu üniversitedir" ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Büyükberber, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Yarışmadaki heyecanınızı anlıyorum, bunlar yarışmadır, hepsi gelip geçer. Önemli olan yarışma heyecanını duymak, onun dışında birinci, ikinci olmanın hiçbir önemi yok. Güzel ahlaklı, vatana ve milletini seven insan olmak hepsinden çok daha önemli. İyi aile olmak, iyi anne, baba olmak asıl hedef olmalı. Hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum şimdiden."
Rektör Büyükberber, konuşmasının ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.