Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TRT EBA TV’de Görev Alan Öğretmenlere MEB’ten Başarı Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim sürecinde TRT EBA TV’de görev alarak kamera karşısında ders anlatan öğretmenleri gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TRT EBA TV’de Görev Alan Öğretmenlere MEB’ten Başarı Belgesi

Başarılı öğretmenler arasında yer alan Bursa’da görevli öğretmenler belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in elinden aldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, TRT EBA TV’de görev alarak uzaktan eğitim sürecine katkı sağlayan başarılı öğretmenleri makamında kabul etti. Başarılı öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından illere gönderilen Bakan Ziya Selçuk imzalı Başarı Belgelerini Dülger’in elinden aldı.

Son aylarda koronavirüs nedeniyle yaşanan dönemin farklı bir süreç olduğunu ifade eden Sabahattin Dülger, “Kamera karşısında ders anlatmak öğretmen arkadaşlarımız için değişik bir tecrübe oldu. Bu süreçte görev alan arkadaşlarımız kamera karşısında ders anlatırken karşılarında öğrenci yoktu. Öğretmen arkadaşlarımız kamera karşısında duygu dönütünü yakalayamadan aktarabilmenin zorluğunu da yaşadılar belki. Bu süreçte öğrencilerimize televizyon üzerinden ulaşabilmek de çok keyifli ve önemli. Arkadaşlarımızın bu konuda başarılı olduklarını düşünüyorum. Uzaktan eğitim sürecinde yaptıkları özveri çalışmalarından dolayı kutluyorum. “ dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.