Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik Kazasında Mizansenle İlk Yardım Eğitimi

Adana’da, kaza yapan araçtan yaralı kurtarma gösteriminde öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi.Karayolu Trafik Haftasında, kamuoyunun dikkatini trafik sorunu üzerine çekmek, sorunların çözümü konusunda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, kaza yapan araçtan yaralı kurtarma gösteriminde öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi.
Karayolu Trafik Haftasında, kamuoyunun dikkatini trafik sorunu üzerine çekmek, sorunların çözümü konusunda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların ortak platformda buluşmalarını sağlayarak İl Karayolu Güvenliği Trafik Haftası Tertip Komitesinin koordinesinde 7-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinlikler yapılıyor.
Trafik kuralları hakkında toplumsal bilincin ve duyarlılığın artırılmasına yönelik düzenlenecek etkinlik kapsamında açılış töreni, Atatürk Parkındaki Atatürk Anıtına tertip komitesi tarafından çelenk bırakılmasıyla başladı.
Etkinlik kapsamında Türk Kızılayının Atatürk Parkına kurduğu çadırda polis, asker ve vatandaşların da katılımıyla kan bağışı yapıldı. Tören, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Derneğinin koordinesinde Atatürk Parkında hazırlanan mizansende kaza yapan araçtan yaralı kurtarma gösteriminde öğrencilere ilk yardım eğitimi verilmesiyle son buldu. Kan bağışı şampiyonlarından Ahmet Yücel Çomu’ya madalya verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.