Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta ’Dersimiz jandarma’ etkinliği

Tokat’ın Erbaa ilçesinde öğrencilere, ziyaret ettikleri Jandarma Komutanlığı’nda trafik ve olay yeri inceleme timlerinin çalışmaları gösterildi.Erbaa ilçe merkezinde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu’nda okuyan öğrenciler beraberinde öğretmenleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta ’Dersimiz jandarma’ etkinliği

Tokat’ın Erbaa ilçesinde öğrencilere, ziyaret ettikleri Jandarma Komutanlığı’nda trafik ve olay yeri inceleme timlerinin çalışmaları gösterildi.

Erbaa ilçe merkezinde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu’nda okuyan öğrenciler beraberinde öğretmenleriyle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Erbaa İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik Timi ile Olay Yeri İnceleme Timi tarafından öğrencilere trafik kuralları ve olay yerinde yapılanlar işlemler hakkında bilgiler verildi. Çocuklar için özel olarak kurulan araç standının da gezildiği etkinlikte öğrencilerle birlikte ziyaretin anısına ağaç dikimi de yapıldı.

32 öğrenci ve 1 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen ziyaret sonunda öğrencilere üzerinde jandarma görselleri bulunan çeşitli hediyeler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.