Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Mağduru Öğrencilere 4 Yıldızlı Konaklama

Batman’da 4 Yıldızlı Bir Otel, Bölgede Sokağa çıkma Yasağı Ilan Edilen çeşitli Ilçelerden Gelerek, Kentte Sınava Girecek Olan 30 öğrenciye ücretsiz Konaklama Imkanı Sundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör Mağduru Öğrencilere 4 Yıldızlı Konaklama
Batman’da 4 yıldızlı bir otel, bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edilen çeşitli ilçelerden gelerek, kentte sınava girecek olan 30 öğrenciye ücretsiz konaklama imkanı sundu. Geçtiğimiz hafta terör olaylarının yaşandığı ilçeleri gezerek, öğrencilere yaklaşık 50 bin kitap dağıtan Otel Müdürü Hüseyin Aslan, öğrencileri otellerinde ağırlayarak, hem kendilerine hem de ailelerine destek olmaya çalıştıklarını vurguladı.
Terör örgütü PKK’nın okulların büyük bir çoğunluğuna zarar verdiği Şırnak merkez ile Cizre, Silopi ve İdil ilçeleri ile Mardin’in Nusaybin ve Dargeçit ilçelerinden gelerek Batman’da LYS’ye giren öğrencilere, 4 yıldızlı bir otel tarafından ücretsiz konaklama hizmeti verildi. Bugün ve yarın sınava giren 30 öğrenciye kapılarını açarak, 2 gün misafir edecek olan otel, öğrencileri motive olabilmeleri için en iyi şekilde ağırladı.
Sınava girmek için Dargeçit’ten geldiğini anlatan Bilal Batı, konaklama konusunu kafaya taktıklarını ancak otelin kendilerini ağırlayarak, büyük sorundan kurtardığını anlattı.
Zümrüt Dadak ise LYS sınavı için geldiğini belirterek, kendilerini ağırlayan otel yönetimine teşekkür etti. Dadak, sınavı kazanarak, beden eğitim öğretmeni olmak istediğini kaydetti.
Yaklaşık bir hafta önce Şırnak, Cizre, Şırnak, Silopi, İdil ve Dargeçit’i gezerek, öğrencilere yaklaşık 50 bin kitap dağıtan Otel Müdürü Hüseyin Aslan ise, bu sırada öğrencilerin iletişim bilgilerini aldığını ve sınav tarihlerinde kendilerini misafir edeceklerini söylediklerini anlattı. Öğrencilere ve ailelerine destek olmaya çalıştıklarını anlatan Aslan, sınavda başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.