Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEOG birincisi okula kitap bağışı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf, Okul Öncesi ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümlerindeki öğrenciler, toplum hizmetleri dersi kapsamında ortaklaşa ‘Hedef 2017 Kitap’ adlı bir kampanya düzenledi.Gerçekleştirilen kampanya...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEOG birincisi okula kitap bağışı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf, Okul Öncesi ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümlerindeki öğrenciler, toplum hizmetleri dersi kapsamında ortaklaşa ‘Hedef 2017 Kitap’ adlı bir kampanya düzenledi.

Gerçekleştirilen kampanya kapsamında dört ayda yaklaşık 2 bin kitap ve bir miktar kırtasiye malzemesi temin edildi. Kitaplar, TEOG sınavı kapsamında tüm branşlarda birinci olan Çatalpınar Göller Şehit Hasan Özdenbaşı Ortaokuluna bağışlandı. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Suat Hatam, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Kına ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nalan Arabacı katıldı.

Kampanya dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kına tarafından etkinliğin danışmanlığını yürüten Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Özcan’a bir plaket verildi. Teşekkür konuşmasında söz alan Özcan, “Öğretmeninden öğrencisine, esnafından, servisçisine bütün köy sakinlerini bu başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarının aynı şekilde devamını diliyorum. Üniversitemiz adına yaptığımız bu kampanya vesilesiyle üniversitemizin bu şekilde temsil edilmesinden gurur duyuyorum” dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Demirel ile bazı öğretim üyelerinin de bulunduğu törende projede görev alan 42 öğrenciye de teşekkür belgesi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.