Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEİ ikinci mezunlarına sertifikalarını verdi

TEI, 4 yıldır sürdürdüğü “Meslek Lisesi Koçları Programı” adlı sosyal sorumluluk projesinin ikinci mezunlarına sertifikalarını Eskişehir Merkez Yerleşkesi’nde düzenlediği kapanış töreni ile verdi.Özel Sektör Gönüllüleri Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEİ ikinci mezunlarına sertifikalarını verdi

TEI, 4 yıldır sürdürdüğü “Meslek Lisesi Koçları Programı” adlı sosyal sorumluluk projesinin ikinci mezunlarına sertifikalarını Eskişehir Merkez Yerleşkesi’nde düzenlediği kapanış töreni ile verdi.

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından koordine edilen “Meslek Lisesi Koçları Programı” kapsamında gönüllü TEI çalışanlarının koçluğu eşliğinde, 2 yıl süresince toplantılar ve sosyal etkinlikler gerçekleştirildi. Toplantılarda; Güvenle Hedefe Doğru, Zaman Yönetimi, Sürekli Öğrenme ve Gelişme, Sorumlu Vatandaşlık, Ekip Çalışması, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri, Problem Çözme ve İş Etiği konularında eğitim verildi. Programa; TEI’den 16 koç, Eskişehir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ise 92 öğrenci katılım sağladı.

Törende sertifika alan öğrencilere hitap eden TEI İnsan Kaynakları Direktörü Kemal Levent Tüfekçi, program dahilindeki eğitimlerde, öğrencilerin hayatları boyunca her ortamda donanımlı birer birey olma yolunda kullanacakları bilgileri vermeyi hedeflediklerini ifade etti. Tüfekçi ayrıca, programa gönüllü olarak katılan TEI çalışanlarına teşekkür etti.

Ardından söz alan Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit de, bu program ile öğrencilere büyük katkı sağlayan TEI’ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 2 yıllık programı başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım sertifikalarının verilmesi ile tören son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.