Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TED Ankara Koleji TÜBİTAK’ta Dört Dalda Bölge Birincisi Oldu

TÜBİTAK tarafından bu yıl 47.si düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda TED Ankara Koleji, dört dalda bölge birincisi olurken biyoloji dalında ilk üç dereceyi aldı.Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜBİTAK tarafından bu yıl 47.si düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda TED Ankara Koleji, dört dalda bölge birincisi olurken biyoloji dalında ilk üç dereceyi aldı.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl 47.’si düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkiye finaline gidecek olan Ankara bölgesi finalistleri belli oldu. Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 25 Mart’ta düzenlenen Ankara Bölge Finalinde TED Ankara Koleji öğrencileri Işın Sürekçigil biyoloji, Deniz Külbay fizik, Gökçe Aybeniz Sevim matematik, Elif Doğa Ulugöl ve Burcu Özer kimya dalında hazırladıkları projeler ile toplam dört dalda bölge birincisi olurken biyoloji dalında TED Ankara Koleji, ilk üç dereceyi alarak kürsüyü kapattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.