Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Tazminat Hukuku ve Hesaplamalar" semineri

Türkiye Barolar Birliği(TBB), Samsun, Amasya ve Sinop Barolarının ortaklaşa düzenlediği "Tazminat Hukuku ve Hesaplamalar" konulu seminer Samsun’da yapıldı.Seminere eğitmen olarak; Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr....

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Tazminat Hukuku ve Hesaplamalar" semineri
Türkiye Barolar Birliği(TBB), Samsun, Amasya ve Sinop Barolarının ortaklaşa düzenlediği "Tazminat Hukuku ve Hesaplamalar" konulu seminer Samsun’da yapıldı.
Seminere eğitmen olarak; Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Agah Kürşat Karauz ile İstanbul Barosu’ndan Av. Ali Coşkun Ongun katıldı. Seminerin moderatörlüğünü ise TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Halit Advan yaptı. Yeni Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere; Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, avukat ve stajyerler katıldı.
"Kitapla hayat bire bir örtüşmüyor"
Seminerde bir konuşma yapan Samsun Baro Başkanı AV. Kerami Gürbüz, "Hiçbir zaman kitapla hayat bire bir örtüşmüyor. Kitapta yazılı olanla pratikteki uygulamalar arasında farklılıklar olabiliyor. Kitabi olanın pratikle uygulamaya daha sağlıklı geçirilmesi gerekiyor. Bunun yolu hem pratik çalışmalar yapmak hem de teori ile pratiği bir arada değerlendirerek bilgileri tazelemekten geçtiğini düşünüyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.