Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sungurlu MYO’da öğrenci sayısı 1020’de kaldı

Hitit Üniversitesi, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, "Yeni kazananlarla birlikte öğrenci sayımız 1020 oldu" dedi.Karacif, "Açıklanan 2017 ÖSYS Yerleştirme sonuçlarına göre Sungurlu Meslek Yüksekokulu tercih...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sungurlu MYO’da öğrenci sayısı 1020’de kaldı

Hitit Üniversitesi, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, "Yeni kazananlarla birlikte öğrenci sayımız 1020 oldu" dedi.

Karacif, "Açıklanan 2017 ÖSYS Yerleştirme sonuçlarına göre Sungurlu Meslek Yüksekokulu tercih edilen bir Yüksekokulu olarak büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir" diye konuştu.

Meslek Yüksek Okullarına sınavsız geçiş kalktığı için öğrencilerin sınavda 150 barajını geçmesinin gerektiğini hatırlatan Okul Müdürü Karacif, "Bu yıl öğrenci sayımızı 1400 olmasını bekliyorduk. Ama sınavsız geçişin kalkması nedeniyle öğrenciler geçiş yapamadılar" dedi.

’Akademik Kadromuz Güçleniyor’

Birkaç yıl öncesine kadar kendi öğretim elemanı sayımızdan fazla olan Milli Eğitim Kurumlarındaki 10-12 civarında öğretmenimizin destekleri ile yürütülebilen eğitim öğretim çalışmaları bugün sayısı 22 olan Yüksekokulumuz öğretim elemanlarınca yürütülmektedir diyen Karacif, "Bazı öğretim elemanlarımız doktora eğitimine devam etmektedir. Öğretim elemanlarımız, eğitim öğretim faaliyetleri yanında, yoğun şekilde akademik çalışmalar da yaparak kendilerini geliştirmekte, Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun adını akademik camiada duyurmaktadır" diye konuştu.

’Kongre merkezim 475 kişilik olacak’

Yeni kampus alanına yapılacak olan 475 kişilik kongre merkezim bu yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını kaydeden Karacif, Hayırsever İş adamlarımızın destekleri ile yapılacak olan Kongre Merkezi yüksekokulumuza ayrı bir hava katacak. Yıllardır ihtiyacını duyduğumuz kongre merkezimizi okulumuza kazandıran iş adamlarımıza teşekkür ederim dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.