Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sungurlu başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘‘Sungurlu Okuyor’’ projesi kapsamında okullarda Kasım ayında en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sungurlu başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘‘Sungurlu Okuyor’’ projesi kapsamında okullarda Kasım ayında en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencileri ödüllehdirdi.

Dereceye giren öğrnencileri makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, ‘‘Sungurlu Okuyor ’’ projesi kapsamında hedef kitle olarak belirlenen öğrencilerin; kitapları sevmelerini, kendilerini ifade edebilme becerilerini arttırmayı amaçladıklarını ayrıca her gün 20.00-20.30 saatleri arasında ‘‘Aile Kitap Okuma Saati’ ’uygulaması ile ilçemizdeki ailelerin öğretmenlerle kitap okumasını planladıklarını ‘‘Sungurlu Okuyor’’ projesinin devam ettiğini belirtti.

‘‘Sungurlu Okuyor’’ projesi kapsamında dereceye giren öğrencileri tebrik eden Müdür Mustafa Eryiğit, öğrencilere kitap okumayı hiçbir zaman bırakmamaları tavsiyesinde bulunarak projeyi sahiplenen okul idarecilerine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.