Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Bilimleri Fakültesi’nde "24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması"

Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Kutlamaya; Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Bilimleri Fakültesi’nde "24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması"
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kutlamaya; Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Veli Onur Çelik, Yrd. Doç. Dr. Hakan Katırcı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serdar Kocaekşi’nin konuşması ile devam etti. Yrd. Doç. Dr. Kocaekşi, “Millet mekteplerinin açılışı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliğinin kabul tarihi olan 24 Kasım, 1981 yılından beri öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Öğretmenler günü, öğretmenlerimizin tüm hizmetlerinin unutulmadığını ve unutulmayacağını gösteren sevgi bağının kurulduğu bir gündür. Öğretmen ise eğitimde çağdaş bir yaklaşım tarzı benimseyen, öğrencilere yol gösteren ve öğrencilerin vizyonunu genişleten kişidir. Öğretmen adaylarımızın Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerlemesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencileri adına konuşan Buğrahan Özdoğan ise eğitime olan bağlılığının ve merakının artmasını öğretmenlerine borçlu olduğunu, kendisinin ve arkadaşlarının öğretmenliğe aday olmalarının yanı sıra bir milletin geleceğini değiştireceklerinin bilincinde olduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından öğrenciler Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.