Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sodes projesiyle 200 engelli, çeşitli etkinlikte buluşacak

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Sosyal Destek Programı çerçevesinde ‘Yarınımdan umutluyum, Sodes’le daha mutluyum’ projesi başladı.12 ay sürecek olan -‘Yarınımdan umutluyum, Sodes’le daha mutluyum’ projesinde 200 engelli için...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sodes projesiyle 200 engelli, çeşitli etkinlikte buluşacak

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Sosyal Destek Programı çerçevesinde ‘Yarınımdan umutluyum, Sodes’le daha mutluyum’ projesi başladı.

12 ay sürecek olan -‘Yarınımdan umutluyum, Sodes’le daha mutluyum’ projesinde 200 engelli için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan, 200 engellinin olduğu proje kapsamında yüzme sporu, tiyatro, satranç , iletişim ve bilinçlenme gibi sosyal ve sportif etkinliklerimizin yanı sıra ; Konya ve Nevşehir gezilerinin düzenleneceğini söyledi.

Projenin finansman değerinin 150 bin TL olduğunu ifade eden Çalışkan konuşmasında şunları söyledi: ‘‘Projemizin ortakları; İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzdür. Projemiz 12 ay süreli olup, yararlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.