Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te yeni eğitim yılı törenle açıldı

Siirt’te yeni eğitim ve öğretim yılının açılış töreninde öğrencilerin 15 Temmuz darbe girişiminde darbeci komutanı vurarak, tarihe geçen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için hazırladığı dinleti dakikalarca alkışlandı.Siirt’te...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te yeni eğitim yılı törenle açıldı
Siirt’te yeni eğitim ve öğretim yılının açılış töreninde öğrencilerin 15 Temmuz darbe girişiminde darbeci komutanı vurarak, tarihe geçen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için hazırladığı dinleti dakikalarca alkışlandı.
Siirt’te yeni eğitim ve öğretim yılı törenle başladı. Mehmet Akif Ortaokulu’nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Törende konuşan Taşkın,, “Görev sırasında, tekrar öğrencilik yıllarıma giderek insan niteliğini artırma adına ’keşke şunu yapsaydım’ dediğim günler oluyor. Gelin siz bunu yaşamayın, bunu yaşayacağınız yerde zamanınızı çok iyi değerlendirin. Öğretmenlerinizin size verdiği konuları, meseleleri iyi değerlendirin, onlara iyi sahip çıkın. Hatta öğretmenlerinizi ’şunu öğretin’ diye siz zorlayın. Elbette gençlik yıllarında bir takım oyunlarda oynanması gerekir. Fakat bunların zamanını, planını iyi değerlendirerek dengeli bir şekilde yürüterek kendinizi geleceğe hazırlayın" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Selami Değer Anadolu Lisesi öğrencilerinin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir anısına hazırladıkları dinleti davetlilerden büyük alkış aldı.
Program, yeni okula başlayan öğrenciye, bir üst sınıf öğrencisi tarafından çiçek verilmesiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.