Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seydişehir’de kitap okuma yarışması başvuruları 4 Kasım’da sona erecek

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kitap Okuma Yarışması başvurularının 4 Kasım’da sona ereceği belirtildi.Seydişehir Belediye Başkanlığı, Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği (OYKÜDER) ile İlçe Milli Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seydişehir’de kitap okuma yarışması başvuruları 4 Kasım’da sona erecek

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kitap Okuma Yarışması başvurularının 4 Kasım’da sona ereceği belirtildi.

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği (OYKÜDER) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışması başvuruları 4 Kasım 2017 tarihinde sona erecek. 5.6.7. ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasının 4 Kasım 2017 günü 20.00-20.45 saatleri arasında online olarak düzenleneceği kaydedildi.

Çocuklarımıza kitap okumayı sevdirebilmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla böyle bir yarışma düzenlediklerini kaydeden belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, 5, 6, 7, ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği ödüllü kitap okuma yarışması kayıtları 7 Nisan ile 4 Kasım tarihlerinde arasında sitemiz üzerinden yapılacaktır. Yarışma 4 Kasım 2017 günü saat 20.00 ile 20.45 arasında yapılacaktır. Yarışmada birinciye diz üstü bilgisayar, ikinciye bisiklet ve üçüncüye tablet hediye edilecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.