Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savunma sanayi projeleri ve SAYP başlıyor

Uludağ Üniversitesi, “Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programını (SAYP)” hayata geçiriyor. Üniversite bu yıl, savunma sanayii projelerini ve araştırmacı yetiştirme eğitimlerini başlatıyor.Uludağ Üniversitesi Rektörü...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Üniversitesi, “Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programını (SAYP)” hayata geçiriyor. Üniversite bu yıl, savunma sanayii projelerini ve araştırmacı yetiştirme eğitimlerini başlatıyor.
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve teknik heyeti Ankara’ya giderek görüşmelerde bulundu. Savunma Sanayii Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir ve Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’yle görüşen heyet, yapılacak araştırmacı eğitimi için bakanlığın sağlayacağı destekler ve iş birliği anlaşmalarını değerlendirdi. Heyet, ayrıca TAİ-TUSAŞ Genel Müdürü Muharrem Dörtkaşlı ve ROKETSAN Genel Müdürü Selçuk Yaşar’la da görüşerek protokol imzaladı. Görüşmelerde, Uludağ Üniversitesi’nin TAI-TUSAŞ ve ROKETSAN’la yaptığı SAYP anlaşmaları ve yürütülecek diğer araştırmalarla ilgili ayrıntılar ele alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.