Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samulaş çalışanlarından eğitime destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş çalışanları, Sosyal Yardım Projesi kapsamında Ayvacık ilçesinde bulunan Karşı Döngel Haydar İlkokulunda başlattıkları projeyi tamamladı.Samsun Büyükşehir Belediyesi adına ulaşım hizmetlerini yürüten...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samulaş çalışanlarından eğitime destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş çalışanları, Sosyal Yardım Projesi kapsamında Ayvacık ilçesinde bulunan Karşı Döngel Haydar İlkokulunda başlattıkları projeyi tamamladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi adına ulaşım hizmetlerini yürüten Samulaş’ta görevli çalışanlar tarafından Ayvacık İlçesi Karşı Döngel Haydar İlkokulunda yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi tamamlandı.

3 üniteli oyun alanı

Samulaş çalışanları, proje kapsamında öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarına yönelik boya ve tamiratların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesinin katkılarıyla okul bahçesini de düzenledi. Gönüllü çalışanlar, okul bahçesine bir de 3 üniteli çocuk oyun alanı inşa etti.

Gürkan: “Kolları sıvadık”

Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, sosyal destek projesi kapsamında bir köy okulunu tamamen yenilediklerini belirterek, "Bu kapsamda Ayvacık ilçesinde belirlediğimiz dağ okulunda kolları sıvadık. Okulun 2 sınıfı ile anaokulunun elektrik ve su tesisatını baştan sona yeniledik. Çalışanlarımız ayrıca tüm okulu boyadı. Tamir gerektiren unsunlar yenilendi. En önemlisi, okulumuzun bahçesine çocuklarımızın için bir oyun sahası inşa ettik" dedi.

Samulaş çalışanlarına teşekkür

Gürkan, birçok kişinin destekleriyle okulun kütüphanesini kitaplarla donattıklarını da ifade ederek, "Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Tüm Samulaş çalışanlarına hizmetleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.