Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinkaya’dan Üniversite Festivali

Şahinkaya Koleji gerçekleştirdiği ‘Üniversite Festivali’ kapsamında 22 seçkin üniversiteyi yüzlerce öğrenciyle bir araya getirirken, başarılı akademisyenlerin etkileyici seminerlerine de ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şahinkaya’dan Üniversite Festivali

Academy 1418 Kampüsü’nde düzenlenen dev organizasyon kapsamında öğrenciler, stant programında üniversite temsilcilerinden eğitim ve bursluluk olanaklarıyla ilgili birebir bilgi edinme şansı buldu. Eş zamanlı olarak konferans salonunda düzenlenen seminer programında ise akademisyenlerin birbirinden başarılı sunumlarını dinleyen öğrenciler, üniversite ve hayat yolculuklarında yeni bakış açıları edinmenin ayrıcalığını yaşadılar.

DOPDOLU SEMİNER PROGRAMI

Seminer programı ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Serkan Duru’nun ‘Kendi Hayatınızın Lideri Olun’ sunumuyla başladı. Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhun Kundakcıoğlu ‘Akademisyenlik, Yurtdışında Eğitim ve Yaşam’ isimli sunumuyla öğrencilere hayatından da kesitler vererek bilgiler paylaştı. Seminer kapsamında Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Metin Ersoy ‘Geleceğin Meslekleri ve Üniversiteler’ sunumuyla dikkat çekti. İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Danışmanı Dilek Ceylan ‘Sınav Kaygısı ve Motivasyon’ sunumuyla beğeni toplarken, Beykent Üniversitesi Rehber Öğretmeni Fadime Ekici Bengü ‘Verimli Ders Çalışma Teknikleri’ ile ilgili bilgiler paylaştı.

AKADEMİSYENLERDEN FARK YARATAN SUNUMLAR

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Doç. Dr. Burak Önal ‘Sağlık Mesleklerinde Fark Oluşturmak’ başlıklı önemli bir sunum yaptı. Beykoz Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi Koordinatörü Erim Hısım ‘Meslek Seçme’ konusuna değinirken, İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Özmen ‘Geleceğin Planlanmasında Geçmişin Önemi’ başlıklı başarılı bir sunum gerçekleştirdi. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bursa Bölge Müdürü Ülkü Çorumlu ‘Yeni Sınav Sistemi’ hakkında öğrencileri bilgilendirerek seminerin kapanış konuşmasını yapmış oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.