Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İstanbul Gençlik Fuarında Öğrencilerle Buluştu

İlk kez bu yıl öğrenci almaya hazırlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Fuarı Yenikapı etkinlik alanında öğrencilerle buluştu. Yurt dışında kampüs açma yetkisi...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlk kez bu yıl öğrenci almaya hazırlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Fuarı Yenikapı etkinlik alanında öğrencilerle buluştu. Yurt dışında kampüs açma yetkisi olan tek üniversite olma özelliğine sahip olan Sağlık Bilimleri Üniversitesinin devlet üniversiteleri arasında iddialı bir yere sahip olması bekleniyor.
2016-2017 öğretim döneminde eğitime başlaması planlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi, ilk yıl 700 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 55 eğitim ve araştırma hastanesi ile afiliasyon protokolü çerçevesinde işbirliği içerisinde olacak olan üniversite, 14 Mayıs Cuma günü Yenikapı’da başlayan etkinlikte kurdukları stant da öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Amaçlarının üniversitenin olanaklarını adaylara anlatmak olduğunu belirten Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, “Her şeyden önce öğrencilerin bizden beklentilerinin neler olduğunu öğreniyoruz. Üniversite tercih aşamasında hangi faktörlere dikkat edilmeli, daha çok bunlar üzerinde odaklanmış durumdayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.