Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Roketli Saldırının Hedefi Olan Kilis’te TEOG Sınavına Giren Öğrenciler Ek Puan İstiyor

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren Kilisli öğrenciler, roketli saldırılar nedeniyle sınava hazırlanamadıklarını söyleyerek bu nedenle ek puan verilmesini istediler.Kilis’e yapılan ilk roketli saldırıya uğrayan...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren Kilisli öğrenciler, roketli saldırılar nedeniyle sınava hazırlanamadıklarını söyleyerek bu nedenle ek puan verilmesini istediler.
Kilis’e yapılan ilk roketli saldırıya uğrayan Eyüp Gökçeimam Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, TEOG sınavına girdiler. Roketli saldırıda arkadaşları Gülten Canbolat ile okulun temizlik görevlisi Ayşegül Polat’ı kaybeden öğrenciler, Kilis’e atılan roketlerden dolayı yeteri kadar ders çalışamadıklarını ifade ederek, “Derslerimize iyi çalışamadık, bu nedenle yeteri kadar ders çalışamadık. Ek puan istiyoruz. Bu bombalar sussun, en çalışkan arkadaşlarımız bile 100 puan alması gerekirken, belki yapamayacak hayatının sonuna kadar sıkıntı yaşayacak. 100 puan alan arkadaşlarımız şimdi 70 puan alıyor. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım bekliyoruz” diye konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.