Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reşadiye’de kurslardan 3 bin kişi faydalandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslardan 3 bin 335 kişi faydalandı.Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergül Ünal, yapmış olduğu açıklamada; spor, müzik, bilgisayar, ilk yardım, Gıda Hijyen, Kalorifer...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Reşadiye’de kurslardan 3 bin kişi faydalandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslardan 3 bin 335 kişi faydalandı.

Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergül Ünal, yapmış olduğu açıklamada; spor, müzik, bilgisayar, ilk yardım, Gıda Hijyen, Kalorifer Ateşçiliği, yabancı dil, Kuran-ı Kerim, el sanatları, aile eğitimi, bağımlılıkla mücadele, arıcılık, avcılık, satranç, geleneksel çocuk oyunları ve daha birçok alanda açılan kurslardan 35 tanesi mesleki kurs, 90 tanesi genel, sosyal kurs, okuma yazma kursu olmak üzere bin 816 bayan, bin 553 erkek toplam 3 bin 335 vatandaşın faydalandığını söyledi.

Halk Eğitim merkezlerinin çok çok önemli hale geldiğini ifade eden Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergül Ünal, kurs ve eğitimlerle vatandaşlara her mesleki kurslar açarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirtti.

Ünal,"Vatandaşlarımızın çeşitli konularda mesleki yönden yetiştirmek ve geliştirmek, onların sosyal yönlerini güçlendirmek, zamanlarını daha iyi değerlendirme fırsatı sunmak için çalışıyoruz. Açtığımız kurslarda hem kişisel gelişime hem de kurum ve kuruluşlara katkı yapmaktayız. Özellikle açtığımız spor kurslarımızla ilçede faaliyet gösteren hem amatör kulüplere hem de okul sporlarına destek olmaktayız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.